Nguvu

Future With Hope uppmärksammar Internationella Världshälsodagen 7/4- 20. Var med oss och gör skillnad för flickor i Kenya!

Menstruation innebär stigma, infektion eller avbrutna studier för många flickor i Kenya. Du kan bidra till att ge flickor i skolan möjlighet att fullfölja sina studier utan avbrott.

Nguvu, som betyder Kraft på Swahili, är en del av vår organisation med syfte att öka jämställdheten i skolan. Genom insamlingar i Sverige kan vi bistå med att bindor och trosor delas ut med jämna intervaller till skolor både i Nairobi och i byar utanför Kisumu, Kenya. Utbildning är en väg ut ur ojämställdhet och fattigdom. Future With Hope förser idag sex skolor i området runt Nairobi och vi har som mål att utöka antalet skolor i Kenya som täcks av programmet. För att nå ut till skolor även på landsbygden görs donationer i samarbete med den lokala organisationen ESHASP, som vi har haft samarbete med sedan 2014.

Future with Hope – For children in East Africa

Future with Hope är en ideell frivilligorganisation som arbetar med att stödja utsatta barn i Tanzania och Kenya. Vi tror att det är möjligt att förbättra världen genom att ge dessa barn en rimlig förutsättning att själva skapa sin utveckling och ta sig ur fattigdom. I linje med Sveriges utrikespolicy ser vi jämställdhet som grundläggande för alla barns rätt till utbildning.

Du kan bidra!
Köp eller ge bort våra gåvobevis i present:
– GÅVOBEVIS: 100kr
– GÅVOBEVIS: 300kr
– GÅVOBEVIS: 500kr
– GÅVOBEVIS: Valfritt belopp

Antingen genom:
Bankgironummer: 552-8161
eller:
Swish nummer: 123 199 37 16 med texten: Nguvu!
Insamling går oavkortat till bindor och trosor.
Tack för ditt stöd. Det är betydelsefullt.

Gåvobevis finns att ladda ner på: https://drive.google.com/file/d/1W–Y660zn-SpA6rHxyoJuigmEUnCg9Da/view?usp=sharing

Är du en organisation eller ett företag som vill bidra? Då kan du:
– Månadsbidra
– Anordna event
– Bidra till insamlingen
Ta gärna kontakt!
helena.stigsson@futurewithhope.se
Insamling går oavkortat till bindor och trosor.

Tack för ditt stöd. Det är betydelsefullt!