Stöd oss

Ge bort kunskap

Utbildning borde vara en självklarhet. Var med och hjälp oss göra det möjligt för alla gatubarn i Tumaini att gå i skolan, få böcker och skoluniformer. Vill du ge bort gåvan till någon kan du ladda ner ett gåvobevis. Tack för ditt stöd!

Bli medlem

Att bli medlem kostar 100 kronor per år. För 100 kronor kan ett barn i Tanzania gå en termin i skolan och en tjej i Kenya kan få trosor och bindor som räcker i ett år.Hjälp fler barn att få den möjligheten genom att bli medlem i Future with Hope. Alla pengar, medlemsavgift som gåvor, går oavkortat till barnen. Som medlem hålls du uppdaterad om hur pengarna används via FB. För att bli medlem skicka namn, kontaktuppgifter och e-mail via formuläret här nedan samt sätt in 100 kronor på Bankgironummer 552-8161. Du kan även betala till vårt Swish-konto: 123 199 37 16.

Gåvor

Behovet är stort, alla gåvor är välkomna. Pengar som skänks används till skolgång, sjukvård och mat för gatubarnen inom projektet Tumaini Children ́s Centre eller till trosor och bindor till flickor i Kenya. Skriv vilket projekt du önskar stötta när du skänker en gåva.